Forside Skadedyr
Skadedyr

 

Verden er fuld af dyr. Nogle betragter man som skadedyr og andre som nyttedyr. Om et dyr er et skadedyr eller et nyttedyr kommer an på hvor det befinder sig. F. eks. er en muldvarp et nyttedyr i en skov, medens det er et skadedyr på en græsplæne. En humlebi bekæmper man normalt ikke da de er fredelige, men hvis boet er i en børnehave hvor børnene bliver stukket, er det nødvendigt at bekæmpe det. På samme måde er nogle mennesker rædselslagne for edderkopper, medens andre er ligeglade med dem.

Nogle skadedyr kan man selv kan bekæmpe, hvis man har mod på det, medens det ved andre kan være enten ulovligt eller meget svært at bekæmpe dem. Under bekæmpelse kan man se hvilke dyr man typisk selv kan bekæmpe og ikke mindst hvilke metoder der ikke virker.

Nedenfor findes en beskrivelse af de mest gængse skadedyr som vi bekæmper. De kan deles op i gnavere og insekter. Blandt gnavere bekæmper vi muldvarp, mosegris, mus og rotter. Her er rotter det eneste dyr hvor loven kræver at man har professionelle til at hjælpe sig med at bekæmpe. Heldigvis er det på kommunens regning.

Blandt insekterne bekæmper vi hvepse, myrer, væggelus, lopper, borebiller, tæppebiller, møl, kakerlakker og edderkopper. Udover gnavere og insekter bekæmper vi også mår.

Udover beskrivelserne omkring de enkelte skadedyr kan man også benytte skadedyrsguiden til at identificerer sit skadedyr. Hvis det ikke er nok, så send en mail på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med et vellignende foto af skadedyret samt en beskrivelse af hvor det findes, så fortager vi identifikation.

Ønskes der bekæmpelse så mail på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller ring på telefon +45 2966 4852.

 

Copyright © 2010 - 2011 Rudersdal Skadedyrsbekæmpelse