Kontakt os på info@rdsb.dk eller ring på 2966 4852

borebille

Hos Rudersdal Skadedyrsbekæmpelse har vi mange års erfaring og stor ekspertise i bekæmpelse af borebiller.

Borebillebekæmpelse udføres
Behandlingen udføres altid af vores dygtige og professionelle fagfolk, der ved, hvad de gør angående borebillebekæmpelse.

Vi udfører bekæmpelse af borebiller i private boliger, kirker, landbrugsejendomme og lignende.

Vi kan både udføre bekæmpelse af borebiller, ligesom vi også kan tilbyde rådgivning og vejledning, hvis du er i gang med enten at købe eller sælge en bolig, hvor der har været angreb af borebiller. Vi tilbyder også rådgivning og vejledning, i forbindelse med boligkøb eller salg, vedrørende ejendomme der har haft angreb af borebiller.

borebilleangreb

Sådan udfører vi borebillebekæmpelse
Når vi udfører bekæmpelse af borebiller, behandler vi altid træet mindst to gange. Vi anvender kun godkendte bekæmpelsesmidler, og de steder hvor der er behov for det, bliver der behandlet en tredje gang.

Vi skaber et holdbart og langvarigt resultat, som vi kan stå inde for, hvorfor vi tilbyder 8 års garanti på borebillebekæmpelse.

Kontakt os vedrørende bekæmpelse af borebiller
Kontakt os på telefon 29 66 48 52 eller skriv til vores e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har brug for professionel borebillebekæmpelse.​

luft

Skriv til os...

Skriv venligst dit navn...
Skriv venligst dit telefon-nr.
Skriv venligst din email-adresse...
Invalid Input

luft

NYHEDER

SKADEDYRSGUIDEN

BEKÆMPELSE

SIKRING

FIRMAPROFIL