Kontakt os på info@rdsb.dk eller ring på 2966 4852

hvepsFjernelse af hvepsebo udføres med stor ekspertise
I Danmark findes der mange forskellige slags hvepse og gedehamse. De mest karakteristiske og velkendte typer har en sort- og gulstribet bagkrop, der er forbundet med forkroppen med en tynd stilk.
Et bo etableres i det spæde forår af én dronning. Dronningens larver udvikler sig i løbet af en måneds tid til arbejdere.
Senere på sommeren udvikles hanner, droner og nye dronninger som befrugtes, hvis man ikke udfører fjernelse af hvepsebo.
Boet udvides normalt til 1.000–2.500 individer, i enkelte tilfælde helt op til 6.000 individer i ét bo. Kun dronningen overvintrer, men de seneste år har vi fjernet aktive boer helt hen i november måned.

Vi oplever en stadig større aktivitet af stor gedehams, der er Danmarks mest giftige insekt. De er aktive efter mørkets frembrud og meget aggressive i og omkring boet.
Der er 7 slags gedehamse i Danmark.

Garanti på fjernelse af hvepsebo
Hos Rudersdal Skadedyrsbekæmpelse har vi stor ekspertise og erfaring i bekæmpelse af hvepsebo og gedehamsebo.

​Vores dygtige fagfolk udfører altid bekæmpelse af hvepsebo med godkendte midler, og vi giver garanti på alle behandlinger.

Hvis der er aktivitet i boet tre dage efter bekæmpelse af hvepsebo, genbehandler vi uden ekstra beregning. Denne garanti giver vi, uanset om boet er placeret synligt eller skjult.​

.

luft

Skriv til os...

Skriv venligst dit navn...
Skriv venligst dit telefon-nr.
Skriv venligst din email-adresse...
Invalid Input

luft

NYHEDER

SKADEDYRSGUIDEN

BEKÆMPELSE

SIKRING

FIRMAPROFIL