Kontakt os på info@rdsb.dk eller ring på 2966 4852

Vinteren er ved at banke på døren, og det betyder at mus flytter ind i boligerne. For at forebygge besøg af mus, kan man gå en runde omkring sit hus og se efter eventuelle levesteder samt fødemuligheder.

Blandt fødemulighederne er fuglefoder, sneglegift, vaskemiddel, æbler og andet spiseligt som opbevares i garager og lignende steder. Sørg for at det er stillet så musene ikke kan få fat på det, dvs. højt oppe under loftet eller steder hvor de ikke kan kravle op. Vær også opmærksom på hvad der står op af huset og andre bygningerne. Hold brændebunker væk og sørg for at klippe begroninger op af husmuren ned.

Er der mange udendørs mus kan de bekæmpes med gift. Men er de først indendørs er der normalt kun en vej og det er fælder. For en rådden mus kan få aftenidyllen til at forsvinde fra enhver bolig. Også selv om de kun lugter i nogle uger. Er du i tvivl om du har mus så se i skadedyrsguiden eller skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

mus i faelder

På billedet ses halsbåndmus i en villa i Holte, hvor musene have fundet varme og ly fra vinteren under køkkenbordet.

luft

Skriv til os...

Skriv venligst dit navn...
Skriv venligst dit telefon-nr.
Skriv venligst din email-adresse...
Invalid Input

luft

NYHEDER

SKADEDYRSGUIDEN

BEKÆMPELSE

SIKRING

FIRMAPROFIL