Kontakt os på info@rdsb.dk eller ring på 2966 4852

hvepsebo

Så er foråret startet og hvepsedronningen er ved at lave sit bo. Her ses et hvepsebo i Rødovre hvor der kun var en enkelt hvepsedronning. Hvis man opdager sådan et hvepsebo kan man selv fjerne dem på nuværende tidspunkt, men lad være med at vente for længe, for der kommer hurtigt flere beboere til end den ene hvepsedronning som ses nedenfor.

hvepsedronning

Dronningen har overlevet i jorden, i en gammel træstamme eller lignende, og har nu i foråret startet op på at lave et nyt hvepsebo fra grunden.

jordbi

En anden besøgende med vinger er bier. Bier er normalt ikke skadedyr, og derfor fjerner man dem kun hvis de er til gene for mennesker, hvilket de naturligvis nogle gange godt kan være. Normalt forventer de fleste at finde bier oppe under et tag, i et træ eller lignende steder. Der skal man huske på at vi har rigtig mange arter af jordbier, og som navnet antyder lever de i jorden. Her er det jordbier som har travlt med at grave sand op mellem fliserne på en terrasse i Lyngby. Hvis det ikke lige var for bien ville de fleste nok tro at der var tale om myrer.

luft

Skriv til os...

Skriv venligst dit navn...
Skriv venligst dit telefon-nr.
Skriv venligst din email-adresse...
Invalid Input

luft

NYHEDER

SKADEDYRSGUIDEN

BEKÆMPELSE

SIKRING

FIRMAPROFIL